Witaj na naszym forum graczu!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Zacznę od tego, że jest to propozycja poza schematowa.
Jak wszyscy dobrze wiecie na serwerze znajduje się skrypt umożliwiający strzelanie normalnymi pociskami ze SWATa oraz Rhino.
Rzecz w tym, że skrypt ten jest bezużyteczny. Czas przeładowania jest zbyt długi by wyrządzić jakiekolwiek straty piechocie, za to piechota może (o ile wie gdzie celować) zabić osobę w obu wyżej wymienionych pojazdach strzałem z dowolnej broni. Dlatego proponuję zwiększenie szybkostrzelności w BMP (Rhino bez zmian, bo było by to bez sensu) w celu zwiększenia jego użyteczności.
Warto także dodać, że dodałoby to realizmu, ze względu na to, iż BMP-2 posiada działo automatyczne 2A42 o kalibrze 30mm.
Proszę o rozpatrzenie propozycji.
elo
Jestem na tok
Jeśli nie dasz rady się obronić..... Zgłoś się do nas
Na Tak
Tak jak wcześniej powiedziałem, uważam że ta zmianna powinna być dodana kiedy, o ile zacznie grać więcej osób. Ale w sumie to na tak, tylko nie teraz.
Tak, bo akurat z dnia na dzień na serwerze zacznie grać 20 typa xD Litości, przecież wiadomo, że w dzisiejszych czasach taka liczba na serwerze militarnym to coś rzadkiego. Na serwerze i tak gra sporo graczy, według mnie taka ilość wystarcza. Poza tym, przecież wszyscy nie zaczną nagle używać SWATa, to chyba logiczne.
Taki, ale chodzi o to że jak BMP będzie miał, tak jak powiedziałeś, taką szybkostrzelność to będzie troche OP. No, najwyżej dla tych co nie znają tych hitboxów, a to chyba spora cząstka.
Założyłbym się o 100zł, że 2/3 graczy na serwerze zna hitboxy zarówno w swacie jak i w Rhino.
Postaram się to zmienic.
ELO
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 734.86 kB (Maksimum: 841.96 kB) ]